手机APP下载

您现在的位置: 首页 > 英语听力 > 英语视频听力 > 历史上的今天 > 正文

历史上的今天(12月25日)

来源:可可英语 编辑:Ceciliya   VIP免费外教试听课 |  可可官方微信:ikekenet

December 25th, 1776. A surprise attack during the Revolutionary War breeds new life into the American cause.

1776年12月25日,美国独立战争期间的一次突然袭击给美国带来了新的生机。
General George Washington and his Continental Army troops cross the Delaware River and strike Hessian Forces at Trenton, New Jersey.
乔治·华盛顿将军和他的大陆军部队穿过德拉瓦河,在新泽西州的特伦顿袭击黑森雇佣军。
1991. The Soviet Union's president Mikhail Gorbachev announces
1991年,苏联总统米哈伊尔·戈尔巴乔夫宣布
his resignation as the eighth and final leader of a communist superpower that had already ceased to exist.
辞去共产主义超级大国第八位也是最后一位领导人的职务,该超级大国已经停止存在。
1989. A violent end for the last hardline communist ruler in Eastern Europe.
1989年,东欧最后一位强硬派共产主义统治者的暴力结局。

历史上的今天(12月25日).jpg

Romania's ousted leader Nicolae Ceausescu and his wife Elena are executed by a firing squad after a popular uprising.

罗马尼亚被罢黜的领导人尼古拉·齐奥塞斯库和他的妻子埃琳娜在民众起义后被行刑队处决。
1818. The popular Christmas Carol "Silent Night" is performed for the first time at the Church of St. Nicholas in Oberndorf, Austria.
1818年,著名的圣诞颂歌《平安夜》在奥地利奥本多夫的圣尼古拉斯教堂首演。
1977. Charle Chaplin, comedian and one of the first big movie stars, dies in Switzerland at age 88.
1977年,喜剧演员、首批大银幕明星之一查理·卓别林在瑞士去世,年88岁。
2006. James Brown, the undeniable "Godfather of Soul", dies of heart failure.
2006年,无可否认的“灵魂乐教父”詹姆斯·布朗死于心力衰竭,
The pompadour dynamo, whose classic singles include "Papa's Got A Brand New Bag", was 73 years old.
这位梳着庞帕多发型且精力充沛的人年73岁。他的经典单曲包括《Papa's Got A Brand New Bag》。
And 1995. Dean Martin, singer, actor and TV host dies in Beverly Hills, California. He was 78 years old.
1995年,歌手、演员兼电视主持人迪恩·马丁在加利福尼亚比佛利山庄去世,年78岁。
Today in history, December 25th, Sandy Kozel, the Associated Press.
以上是12月25日《历史上的今天》,美联社桑迪·科泽尔为您播报。

重点单词   查看全部解释    
undeniable [.ʌndi'naiəbl]

想一想再看

adj. 不可否认的,无可辩驳的

 
ruler ['ru:lə]

想一想再看

n. 尺子,划线板
n. 统治者,支配者

 
sandy ['sændi]

想一想再看

adj. 沙,含沙的,沙色的,不稳固的 Sandy n.

 
resignation [.rezig'neiʃən]

想一想再看

n. 辞职,辞呈,顺从

联想记忆
classic ['klæsik]

想一想再看

n. 古典作品,杰作,第一流艺术家
adj.

 
brand [brænd]

想一想再看

n. 商标,牌子,烙印,标记
vt. 打烙印,

联想记忆
continental [.kɔnti'nentl]

想一想再看

adj. 大陆的

 
popular ['pɔpjulə]

想一想再看

adj. 流行的,大众的,通俗的,受欢迎的

联想记忆
revolutionary [.revə'lu:ʃənəri]

想一想再看

adj. 革命的
n. 革命者

 
violent ['vaiələnt]

想一想再看

adj. 暴力的,猛烈的,极端的

 

发布评论我来说2句

    英语学习专题

    • 英语听写训练
      听写强化训练系统有听写比对,按句停顿,中文翻译、听写错词提示等特色功能.
    • 经济学人中英双语版
      提供经济学人中英双语版文章、音频、中英字幕,类别包括文艺、人物、科技、商业等..
    • 可可英语微信:ikekenet
      关注可可英语官方微信,每天将会向大家推送短小精悍的英语学习资料..

    可可英语官方微信(微信号:ikekenet)

    每天向大家推送短小精悍的英语学习资料.

    添加方式1.扫描上方可可官方微信二维码。
    添加方式2.搜索微信号ikekenet添加即可。